Profil

CB & Ole B. Booking A/S

Igennem årene ...

I de næste årtier kom CB & Ole B. Booking til at stå som en af de driftigeste booking selskaber, der sørgede for alletyper underholdning. Og mange af de allerstørste danske og udenlandske navne har været booket herigennem.


I slutningen af 1996 døde Ole B. Nielsen og i december 2007 døde Calle Nielsen.


Firmaet er idag ejet af en af Calle's mangeårige samarbejdspartnere, Stig Ulrichsen, der købte virksomheden i Maj 2008.

Calle og Ole B.
Carl-Erik Nielsen

CB & Ole B. Booking A/S er ét af landets ældste og mest respekterede booking bureauer. Igennem seks årtier har vi leveret underholdning til hele Skandinavien via de skrå brædder, radio tv, med mere.


Firmaet blev startet så småt i november 1969 af Karl Erik Nielsen, kendt af alle som Calle, på hans værelse hjemme hos forældrene i Hadsund. Fra beskedne kår de første par år, kom der for alvor gang i forretningen i 1971, da Calle begyndte at booke jobs til MCkinleys, som han også selv senere spillede med i.


1. Marts 1973 blev værelse skiftet ud til fordel for en lejlighed med tilhørende kontor på Brogade 5 i Hadsund, som snart blev et yndede tilholdssted for lokale og forbipasserende musikere.


16. Juni 1975 slog Calle sig sammen med sit impresario forbillede Ole B. Nielsen. De åbnede kontorlokaler i Brødregade 18 i Randers, og firmaet tog navne efter dem begge og kom til at hedde CB & Ole B. Booking. Firmaet var nu blevet en stærk konstellation på markedet for danse og beat-orkestre.