Profil

CB & Ole B. Booking A/S

Igennem årene ...

Gennem årtierne:

CB & Ole B. Booking etablerer sig som en af de førende bookingbureauer i Skandinavien. De booker et væld af danske og internationale kunstnere, fra ikoniske legender til de hotteste nye stjerner.


En arv af passion:

I 1996 og 2007 mister CB & Ole B. Booking desværre sine to grundlæggere, Ole B. Nielsen og Calle Nielsen. Men arven lever videre. I dag er bureauet ejet af Stig Ulrichsen, en mangeårig samarbejdspartner af Calle, der viderefører den passion og dedikation, der altid har kendetegnet CB & Ole B. Booking.


CB & Ole B. Booking A/S:

  • Mere end 60 års erfaring
  • Et bredt udvalg af underholdningsmuligheder
  • Professionel rådgivning og service
  • En garanti for en succesfuld begivenhed


CB & Ole B. Booking A/S: Din partner i underholdningsverdenen.

Calle og Ole B.
Carl-Erik Nielsen

CB & Ole B. Booking A/S: En rejse gennem seks årtier af magisk underholdning


Fra Calles beskedne værelse til et Skandinavisk underholdningsimperium:


CB & Ole B. Booking A/S er mere end bare et bookingbureau. Det er en institution, der i over 60 år har bragt glæde og magi til mennesker overalt i Skandinavien.


Historien begynder i 1969:

En ung mand ved navn Karl Erik Nielsen, kendt af alle som Calle, drømmer om at bringe underholdning til verden. Med en ukuelig passion og en telefon i hånden starter han CB Booking fra sit værelse hos sine forældre i Hadsund.


De første år:

Calle arbejder hårdt og snart begynder succesen at vise sig. I 1971 booker han MCkinleys, et band, som han senere selv bliver en del af. Med MCkinleys oplever Calle succes på de danske scener og hans ry som en dygtig booker spreder sig.


1973:

Calle flytter til en lejlighed i Hadsund med et tilhørende kontor. Lejligheden bliver et samlingspunkt for musikere og et levende bevis på Calles engagement i musikbranchen.


1975:

Et afgørende partnerskab indledes. Calle slår sig sammen med Ole B. Nielsen, en erfaren impresario, og de åbner et kontor i Randers. CB & Ole B. Booking er født.